European Youth Forum, Brussel Project

Een gedeelde visie creëren voor hun nieuwe werkplek

Het European Youth Forum is de platformorganisatie die opkomt voor de rechten van jongeren in Europa. Het bestaat uit meer dan 100 nationale jeugdraden en internationale jeugd-NGO's uit heel Europa.

duration

2022

scope

35 collaborators

mission

change management

place

brussel

Het European Youth Forum is van plan te verhuizen naar een nieuwe kantoorruimte (huren of kopen) en van de situatie gebruik te maken om een nieuwe werkmethode te implementeren om :

  • Werkplekken creëren die de waarden en doelstellingen van het bedrijf weerspiegelen.
  • De activiteiten van de verschillende werknemers en beroepen van vandaag en morgen ondersteunen.
  • Bijdragen aan het welzijn van elke werknemer.
  • Het bedrijf moderner maken.
  • Uitwisseling, interactie en samenwerking tussen werknemers stimuleren, evenals creativiteit en innovatie.

De uitdaging van onze opdracht voor het European Youth Forum was het bepalen van het type kantoorruimte dat het beste bij het bedrijf zou passen in geval van huur of koop (concept en sfeer) en het bepalen van hun toekomstige werkwijze.

Door middel van een proces van co-creatie met hun team, consultancy, workshops en analyse van hun cultuur en gedrag, was Out Of Office in staat om behoeften en activiteiten te identificeren, het gebruik van het bestaande kantoor te analyseren en de visie en ambities van de toekomstige werkwijze te definiëren.  

Vervolgens bepaalden we het macroconcept, het programma en het moodboard: Welke activiteiten worden uitgevoerd en waarom? Hoeveel ruimte is er nodig voor elk type activiteit? Welke zone met welk niveau van sfeer en energie?

Tot slot werkten we eraan om alle lagen van het bedrijf aan boord te krijgen van de toekomstige werkmethode, de banden en cross-functionaliteit tussen teams te versterken en een gedeelde visie op hun werkplek te creëren.

more about us

@we_are_ooo