European Youth Forum, Brussel Project

Een gedeelde visie creëren voor hun nieuwe werkplek

Het European Youth Forum is de platformorganisatie die opkomt voor de rechten van jongeren in Europa. Het bestaat uit meer dan 100 nationale jeugd-raden en internationale jeugd-NGO's uit heel Europa.

duration

2022

scope

35 collaborators

mission

change management

place

brussel

Het European Youth Forum is van plan te verhuizen naar een nieuwe kantoorruimte (huren of kopen) en van de situatie gebruik te maken om een nieuwe werkmethode te implementeren om :

  • Werkplekken te creëren die de waarden en doelstellingen van de onderneming weerspiegelen.
  • De activiteiten van de verschillende werknemers en beroepen van vandaag en morgen te ondersteunen.
  • Bij te dragen aan het welzijn van elke werknemer.
  • Het bedrijf moderner te maken.
  • Uitwisseling, interactie en samenwerking tussen werknemers te stimuleren, evenals creativiteit en innovatie.

De uitdaging van onze opdracht voor het European Youth Forum was het bepalen van het type kantoorruimte dat het beste bij het bedrijf zou passen in geval van huur of koop (concept en sfeer) en het bepalen van hun toekomstige werkwijze.

Door middel van een proces van co-creatie met hun team, consultancy, workshops en analyse van hun cultuur en gedrag, was Out Of Office in staat om hun behoeften en activiteiten te identificeren, het gebruik van het bestaande kantoor te analyseren en de visie en ambities van de toekomstige werkwijze te definiëren.  

Vervolgens bepaalden we het macroconcept, het programma en het moodboard: Welke activiteiten worden uitgevoerd en waarom? Hoeveel ruimte is er nodig voor elk type activiteit? Welke zone heeft welk niveau van sfeer en energie?

Ons uiteiindelijke doel was om alle lagen van de onderneming aan boord te krijgen wat betreft de toekomstige werkmethode, om de banden en interactie tussen de verschillende teams te versterken en een gemeenschappelijkevisie op hun werkplek te creëren.

more about us

@we_are_ooo