Ons bedrijf

Als advies- en ontwerpbureauomarmen we de unieke state of mind van het bedrijf; brengen we de strategie, cultuur en waarden van het bedrijf tot leven; ontwerpen we mensgerichte ruimtes die het specifieke karakter van het bedrijf benadrukken.

Onze visie

Een organisatie is meer dan een werkplek, het is een bron van inspiratie waar mensen tot bloei komen.

Werknemers verwachten meer dan een salaris en materiële voordelen van de organisatie die hen tewerkstelt. Zij moeten de waarden en het wereldbeeld van de onderneming onderkennen en omarmen. Door te doen wat men zegt te zullen doen, stimuleert een organisatie de creativiteit, innovatie en autonomie van haar medewerkers en zal hen langer in dienst weten te houden.

Wat we doen

Ons uitgangspunt is de organisatie zelf, niet wat deze produceert.

De werkruimte speelt een essentiële rol bij het concretiseren van de waarden die het bedrijf uitdraagt. Het ontwerpen van authentieke ruimtes op menselijke maat waarin medewerkers zich kunnen ontplooien is daarbij ook van belang in de rekruteringsmarkt.

De ruimtes die wij ontwerpen zijn uniek omdat zij de essentie, waarden en cultuur van de organisatie weerspiegelen. Onze ontwerpen zijn  het resultaat van onze samenwerking met een maximaal aantal belanghebbenden vanaf het begin van het proces.

De ruimtes die wij creëren zijn de antithese van standaardisatie en zijn inclusief zodat ieder individu zijn plaats kan vinden en zichzelf durft te zijn. De mens staat bij ons absoluut centraal.

Wij begeleiden onze klanten van A tot Z, van het begrijpen van wie ze zijn en het maken van de plannen voor hun nieuwe ruimtes, tot het neerzetten van de laatste stoel. Wij challengen hen en voorzien hen van innovatieve ideeën voor hun toekomstige werkmethoden.

Wie zijn wij

Out Of Office heeft een multidisciplinair team van architecten, interieurontwerpers en specialisten op het gebied van verandermanagement samengesteld, die onder leiding van ervaren projectmanagers onze verschillende projecten uitvoeren.

@we_are_ooo