Architect Tekenaar Senior

Out Of Office Kantoor – Le Matelas

Over Out Of Office

Bij Out Of Office geloven we dat een organisatie veel meer is dan alleen maar een werkplek; het is een bron van inspiratie en vervulling, een state of mind. Onze toewijding is duidelijk: als advies- en ontwerpbureau transformeren we werkplekken in authentieke leefplekken. We vangen de unieke geest van het bedrijf; we brengen zijn strategie, cultuur en waarden tot leven; we ontwerpen op de mens gerichte ruimtes die het unieke karakter van de organisatie weerspiegelen. Als dynamisch bedrijf in volle ontwikkeling zijn we op zoek naar een nieuw ervaren lid om zich bij ons architectuurteam aan te sluiten en bij te dragen aan deze verandering.

De opdracht

Als Senior Architect Tekenaar, vertrekkend vanuit een creatief en innovatief 3D-concept, ben je verantwoordelijk voor het produceren van 2D-documenten voor projecten, waaronder plattegronden, gevels, doorsneden, meetstaten, evenals technische details voor indieningsbestanden. Je wordt omringd door een team van specialisten en ervaren samenwerkers; echter, we verwachten dat je in staat bent om zelfstandig te werken en verantwoordelijk te zijn voor de productie van 2D-documenten voor projecten van verschillende omvang, terwijl je een goede kennis hebt van de geldende normen in België.

Door lid te worden van ons team, word je ook een centrale pijler in het verwezenlijken van onze kernwaarden: enthousiasme, durf, co-creatie, consistentie, nieuwsgierigheid en innovatie.

Jouw profiel

We zijn niet alleen op zoek naar een profiel, maar ook naar gedragskenmerken en een talent dat onze waarden deelt

Als wat je leest je aanspreekt, kan Out Of Office je nieuwe speeltuin worden. Word lid van ons team!

We streven ernaar een dynamische werkomgeving te creëren waarin groei en persoonlijke ontwikkeling essentieel zijn. Bij ons heeft iedereen zijn plaats en vieren we de diversiteit, omdat talenten van alle achtergronden komen! Naast flexibiliteit zul je verantwoordelijkheden hebben en op een significante manier bijdragen: aan het bedrijf, aan onze sociale en milieubetrokkenheid en aan al onze stakeholders.

Het aanbod

Locatie

Brussel

Interesse in deze functie? Stuur je CV en portfolio naar alexandrasimons@weareooo.be

@we_are_ooo