Mid-Level Concept Architect

Out Of Office Kantoor – Le Matelas

Over Out Of Office

Bij Out Of Office geloven we dat een organisatie veel meer is dan alleen maar een werkruimte; het is een bron van inspiratie en persoonlijke groei; een mentaliteit. Onze toewijding is duidelijk: als advies- en ontwerpbureau transformeren we werkplekken in authentieke leefruimtes. We vangen de unieke geest van het bedrijf; we geven vorm aan de strategie, cultuur en waarden; we ontwerpen ruimtes die gericht zijn op de mens en die het unieke karakter van het bedrijf weerspiegelen. Als dynamisch bedrijf in volle ontwikkeling zijn we op zoek naar een nieuw lid om ons architectuurteam te versterken en bij te dragen aan deze verandering.

De opdracht

Ontwerp en innovatie zitten in jouw DNA. Creativiteit is jouw tweede natuur. Wil je deelnemen aan het ontwerpproces van grootschalige interieurarchitectuurprojecten? Als Concept Architect sluit je je aan bij ons designteam, onder leiding van Coline, onze Head of Design. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van de architectonische concepten van onze projecten, 2D – 3D, moodboards en technische tekeningen, vanaf de ontwerpfase tot aan de indieningsfase. We verwachten van jou creativiteit, innovatie, een out-of-the-box visie en initiatief.

Door lid te worden van ons team, word je ook een centrale pijler in het verwezenlijken van onze kernwaarden: enthousiasme, durf, co-creatie, consistentie, nieuwsgierigheid en innovatie.

Jouw profiel

Meer dan een profiel, zijn het ook gedragingen die we zoeken en een talent dat onze waarden deelt

Als wat je leest met je resoneert, kan Out Of Office je nieuwe speeltuin worden. Sluit je aan bij ons team!

We streven ernaar een dynamische werkomgeving te creëren waarin groei en persoonlijke ontwikkeling essentieel zijn. Bij ons heeft iedereen zijn plaats en vieren we de diversiteit, omdat talenten van alle achtergronden komen! Naast flexibiliteit zul je verantwoordelijkheden hebben en op een significante manier bijdragen: aan het bedrijf, aan onze sociale en milieubetrokkenheid en aan al onze stakeholders.

Het aanbod

Locatie

Brussel

Geïnteresseerd in de functie? Stuur je CV en portfolio naar alexandrasimons@weareooo.be
 

@we_are_ooo